Καλώς ήρθατε στην Φυτομαγεία!

Επιστροφές & Ακυρώσεις

Ελπίζουμε ότι είστε ικανοποιημένοι με τα προϊόντα που λαμβάνετε από το κατάστημα μας, αλλά αν πρέπει να επιστρέψετε οποιοδήποτε προϊόν:

1. Εάν το προϊόν σας είναι ανεπιθύμητο ή έχετε αλλάξει γνώμη

Καλέστε μας στο τηλέφωνο 210 6443508 για να κανονίσετε την επιστροφή του προϊόντος.
Είμαστε σε θέση να διεκπεραιώσουμε την επιστροφή ή την αντικατάσταση της παραγγελίας σας μέχρι να λάβουμε την επιστροφή του προϊόντος εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα το παραλάβετε. Σας συνιστούμε να αποκτήσετε μια απόδειξη παραλαβής της αποστολής του όταν στέλνετε το προϊόν σας πίσω σε μας. Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι τα προϊόντα που επιστρέφετε είναι πλήρη, με την αρχική συσκευασία και αποστέλλονται με ασφάλεια.
Εάν το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί ή η συσκευασία είναι κατεστραμμένη, διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την επιστροφή ή την αντικατάσταση του. Ταχυδρομικά τέλη δεν επιστρέφονται. Το κόστος της επιστροφής είναι δική σας χρέωση και δεν επιστρέφετε.


2. Εάν το προϊόν σας είναι ελαττωματικό ή κατεστραμμένο

Κάνουμε πάντα το καλύτερο δυνατό για να εξασφαλίσουμε ότι το προϊόν σας θα φτάσει σωστά και σε άριστη κατάσταση. Μερικές φορές, όμως, συμβαίνουν λάθη και είμαστε στη διάθεση σας για να τα επιλύσουμε το συντομότερο δυνατό.
Καλέστε μας στο τηλέφωνο 210 6443508 για την αντικατάσταση της παραγγελίας σας εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε.


3. Εάν σας έχει σταλεί λάθος προϊόν

Κάνουμε πάντα το καλύτερο για να εξασφαλιστεί ότι θα λάβετε το προϊόν που έχετε παραγγείλει. Σε περίπτωση όμως που λάβατε διαφορετικό προϊόν από αυτό που είχατε παραγγείλει, καλέστε μας στο τηλέφωνο 210 6443508 για να κανονίσουμε την επιστροφή ή την αντικατάσταση της παραγγελίας σας εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε.
Εάν σας έχει σταλεί λανθασμένη παραγγελία μπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας πίσω με δική μας χρέωση. Βεβαιωθείτε ότι όλα τα προς επιστροφή προϊόντα είναι ανέπαφα, χωρίς να έχει ανοιχτεί η συσκευασία τους και ότι αποστέλλονται με ασφάλεια.


4. Αποζημίωση Επιστροφών

Όταν το προϊόν επιστρέφεται το κόστος της παραγγελίας θα καταβληθεί στον ίδιο λογαριασμό ή στην ίδια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα με την οποία πραγματοποιήσατε την εξόφληση της παραγγελίας σας. Η αξία της επιστροφής θα είναι η ίδια με το κόστος της παραγγελίας που καταβάλατε.